AktivitetspassOlika aktivitets pass
Naturträningspass:


Skogen är ett gigantiskt ute gym och du behöver inga maskiner för att köra slut på kroppen samt att du finner lugnet av vad naturen ger, du får dessutom massor av andra hälsoeffekter under tiden du vistas i naturen. Fördelarna med uteträning är att marken är levande och underlaget ojämnt och att du då på ett helt naturligt sätt får en skonsam och funktionell träning. Både små och stora muskelgrupper får jobba. I naturen får du dessutom använda alla dina sinnen på ett helt annat sätt än när du tränar inomhus och effekten av både natur och träning ger dig ett mycket bättre välmående. Vi ger dig tips och idéer på hur du kan göra ditt träningspass roligare genom att använda dig av skogens alla redskap att träna med.Pris 1295 : - för 8 tillfällen 

Tid: ca 60 min vid varje tillfälle

Naturpassen utförs fysikt i grupp eller online

 

Kom ihåg!

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Betalning kan även göras med Swish, mot faktura eller kontant.
Aktivitetspass i 8 veckor:


Life Leading coachar dig till att kontinuerligt bli aktiv genom att röra på dig och öka de dagliga stegen med pepp och aktiviteter av olika slag allt för ett hälsosammare liv.

Man gör det tillsammans med andra deltagare ca 10 st per grupp både fysiskt och  online så du kan befinna dig var som i hela Sverige och ändå enkelt kunna hänga med. Allt från promenader till träningspass och lätt löpning.


Hur går det till:


 • Coachning i 8 veckor
 • Du får tillgång till ett grupp rum på facebook
 • Aktiviteter och coachning skickas via länk.
 • Du kan på smidigt sätt träffa och peppa dina lagkamerater genom grupprummet och med chatt.


Pris 699:- 

 

Kom ihåg!

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Betalning kan även göras med Swish, mot faktura eller kontant. 

Trappträning


Trappträning tycker jag är ett av de bästa träningsredskapen, det ger både bra kondition och styrketräning samt att den är tillgänglig, funktionell och mycket utmanade med många möjligheter.

Trappträning är dessutom ett perfekt komplement till vilken träning som helst och lite extra till löpning och intervall.

Att träna i trappor är bra för sätesmusklerna, höftböjarna och samtidigt tränas både lår och vadmuskler ordentligt vilket ger dig starkare ben. Trappträningen ger dig också otroligt mycket möjligheter till att också träna styrketräning för hela din kropp.

 

Vad ingår i Trappträningspass:


 • Coachning
 • Andning
 • Gång
 • Intervall
 • Styrketräning
 • Avslappning
 • Tid ca 45-50 min / per gång


 

Pris 1595 : - för 8 tillfällen 

Fysiskt i grupp, online eller Youtube länk via mail

 

Se event

 

Kom ihåg!

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Betalning kan även göras med Swish, mot faktura eller kontant.


Varmt Välkommen att kontakta mig

vid funderingar och frågor.